INFO ZELFSTANDIGE OMTRENT CORONA VIRUS

Zeventien coronamaatregelen voor zelfstandigen en vennootschappen

Meest recente info terug te vinden op de site van VLAO https://www.vlaio.be/nl/begeleiding-advies/moeilijkhedencoronavirus/specifieke-maatregelen-mbt-het-coronavirus/coronavirus

Via deze link werd tevens alle mogelijkheden mooi in kaart gebracht. Zeventien coronamaatregelen voor zelfstandigen en vennootschappen


Echter zijn er heel veel onduidelijkheden omtrent de maatregelen van de hinderpremie. We hopen dat de overheid ons zo snel mogelijk DUIDELIJKE taal levert.

Van zodra we effectief kunnen starten met DADEN in kader van de aanvraag hinderpremie gaan we u ZELF zeker als ondernemer contacteren.

Voor de te ondernemen stappen omtrent sociale bijdragen en aanvraag overbruggingsrecht zie afzonderlijke nieuwsbrieven.

Er wordt heel veel beloofd, maar op heden is het volgens mij niet opportuun om te handelen daar :

Onderstaande steunmaatregelen zijn van toepassing voor zelfstandigen. Voor de steunmaatregelen van werkgevers en werknemers verwijzen wij jullie door naar het sociaal secretariaat.

Ter info : elke dag evolueert deze info .. het betreft dus een eerste oplijsting van mogelijkheden welke voor elke ondernemer anders zal zijn hoofdberoep, bijberoep. Sector waarin hij zich bevind.

Wij zijn uiteraard als adviseur ter uwer beschikking bij mogelijks vragen of onduidelijkheden maar het is mijn plicht om u als ondernemer nu zeker goed en accuraat te informeren en u te helpen als ondernemer waar mogelijk. En dit om u alvast een goede gezondheid toe te wensen.

Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor mogelijke fouten in de ter beschikking gestelde info. Het is louter een informatie tool.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info